ΕΚΘΕΣΗ MEAT & GRILL DAYS 10-11-12 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΘΕΣΗ MEAT & GRILL DAYS 10-11-12 Νοεμβρίου 2018

Θα μας βρείτε στην Έκθεση MEAT & GRILL DAYS 10-11-12 Νοεμβρίου 2018

Νέα εποχή ξεκινά για την έκθεση κρέατος Meat Days που πλέον διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της και μετονομάζεται σε MEAT & GRILL DAYS.
Υποστηρίζει και προβάλλει πάντα την εγχώρια και διεθνή αγορά κρέατος και από τη φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει το χαρακτήρα της και εντάσει στο δυναμικό της πολλές, νέες σημαντικές κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων που αφορούν στη μαζική εστίαση.

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018, όπως πάντα στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της και με μεγάλη συμμετοχή.

Στόχος της 6ης διοργάνωσης της έκθεσης για το κρέας & τα προϊόντα του και τη μαζική εστίαση είναι να συγκεντρώσει περισσότερους από 220 εκθέτες με αρκετές διεθνείς συμμετοχές ξένων αντιπροσώπων, σφαγείων και αγοραστών ξένων αλυσίδων. Να έχει διεθνή χαρακτήρα με το 10% των εκθετών να προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ το 5% των επισκεπτών να είναι από άλλες χώρες όπως Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Τουρκία κ.λπ.

Διαβαστε περισσοτερα για την Εκθεση εδω

Share post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ